Teória celostnej spôsobilosti subjektov manažmentu ako predpoklad riešenia problémov súčasnej civilizácie - Porvazník, Ján
Charakteristika súčasného stavu civilizácie. Východiská pre riešenie súčasných problémov ľudskej spoločnosti. Teória celostnej spôsobilosti v manažmente. Predpokladané trendy rozvoja manažmentu v budúcnosti.