Analysis of the exploitation of information and communication technologies in the agri-food sector companies - Hennyeyová, Klára
Zhodnotenie stavu využívania IKT v podnikoch agrosektoru a nájdenie vhodnej kombinácie jednotlivých prvkov IKT, aby ich využitie bolo efektívne pri vykonávaní podnikových činností, návrh konkrétneho riešenia pre podnik.