Pojem spoločnosť s ručením obmedzeným de lege ferenda - Mamojka, Mojmír
Vymedzenie spoločnosti s ručením obmedzeným ako právnickej osoby podľa Obchodného zákonníka. Úvahy o možnom znení základného ustanovenia de lege ferenda.