Diferenčná nezamestnanosť na Slovensku - Marenčáková, Jana
Hlavný cieľ príspevku - analýza vývoja nezamestnanosti na Slovensku. Nezamestnanosť ako výskumný vedecký problém. Metodika diferenčnej nezamestnanosti a zdroje informácií o nezamestnanosti. Časová analýza diferenčnej nezamestnanosti. Priestorová analýza diferenčnej nezamestnanosti.