Implicitný dlh slovenského penzijného systému - Čambalová, Andrea
Príspevok prezentuje alternatívne metodologické prístupy k vymedzeniu a meraniu implicitného penzijného dlhu. Vybranou metodológiou kvantifikuje vývoj implicitného penzijného dlhu a to pri súčasných parametroch slovenského penzijného systému ako aj pri predpoklade rôznej parametrickej a systémovej úpravy slovenského penzijného systému.