Aktuálny stav a perspektívne možnosti zisťovania cien nehnuteľností na bývanie na Slovensku - Cár, Mikuláš
Potenciálne zdroje údajov na zisťovanie cien nehnuteľností na bývanie. Otázky merateľnosti cien domov a bytov. Reálne možnosti a obmedzenia zisťovania cien nehnuteľností na bývanie. Index cien nehnuteľností na bývanie podľa predbežnej metodiky Eurostatu. Projekt Eurostatu HICP-OOH - stručná charakteristika. Príloha.