Stanovenie výšky znehodnotenia zásob podľa IAS 2 - Tumpach, Miloš, 1970-
Autori sa problematike venujú skôr z pohľadu medzinárodných predpisov IFRS. Viaceré postupy a závery sa dajú zovšeobecniť aj na slovenské podmienky. Zisťovanie výšky znehodnotenia. Stanovenie predajných cien s cieľom určiť čistú realizačnú hodnotu.