Nový webový fenomén: zľavy - Steiner, Christopher
Groupon - webová stránka, ktorá svojim návštevníkom ponúka výrazné zľavy na produkty aj služby. Systém nákupu za ponúkané zľavy. Groupon - skutočne existujúci podnik v 88 amerických mestách a v 22 krajinách. Najväčšie úspechy Grouponu. O zakladateľovi Grouponu - Andrew Masonovi.