Muži proti ženám - Ozanian, Michael K.
Tabuľka najúspešnejších manažérok sveta. Na čele rebríčka - generálna riaditeľka energetickej spoločnosti Areva. Oblasti, v ktorých pôsobia najúspešnejšie manažérky - energetika, petrochémia, odevy, kozmetika, bankovníctvo a ďalšie.