Mathematics and finance - Kudelčíková, Mária
Matematické nástroje, ktoré môžu byť použité vo financiách. Prepojenie medzi matematickou analýzou, numerickou analýzou a finančnou matematikou. Finančná matematika. Lineárna interpolácia. Použitie lineárnej interpolácie vo finančnej matematike.