Bílá kniha o obraně České republiky - Rašek, Antonín
Pripravovaná novelizácia Bezpečnostnej stratégie Českej republiky. Biela kniha, ktorá sa stane podkladom pre prípravu novej obrannej stratégie ČR, ktorá bude naväzovať na Bezpečnostnú stratégiu. Názor bezpečnostnej komunity. Koncepcia a možná štruktúra Bielej knihy.