Výdavky súvisiace s cestovaním ako súčasť daňových výdavkov podnikateľa - Jambrichová, Silvia
Problematika daňovej uznateľnosti výdavkov (nákladov) vynaložených daňovníkom s príjmami z podnikania a z inej samostatnej zárobkovej činnosti vykonávanej na inom mieste, ako je miesto pravidelného vykonávania týchto činností.