Vplyv zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia na ustanovenia zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Úroky a iné výnosy podobného charakteru. Ilustračné príklady.