Dodatočné daňové priznanie k dani z pridanej hodnoty a sankčný systém - Mečár, Miroslav
Informácia o podaní riadneho daňového priznania k dani z pridanej hodnoty a komentár k ustanoveniu § 39 zákona o správe daní, ktorý upravuje podanie opravného daňového priznania a dodatočného daňového priznania a postup vyplnenia dodatočného daňového priznania. Ilustračné príklady.