Osobné údaje v pracovnoprávnych vzťahoch - Mičudová, Tatiana
V rámci vzťahov, ktoré vznikajú medzi zamestnávateľom a zamestnancom dochádza zo strany zamestnávateľa k spracovaniu rôznych údajov o zamestnancovi a niektoré z nich majú osobný charakter. Zamestnávateľ spracúva osobné údaje o zamestnancoch za účelom vedenia personálnej a mzdovej evidencie v pracovnoprávnych vzťahoch. Povinnosti zamestnávateľa pri ochrane osobných údajov, ich spracovanie a likvidácia.