Pravidlá započítania pohľadávok u podnikateľov - Veverková, Ingrid
Započítanie pohľadávok znamená právny akt, ktorým zanikajú vzájomné práva a povinnosti veriteľa a dlžníka. Právnym následkom započítania je zánik vzájomných pohľadávok, ktorý nastane, ak sú splnené všetky predpoklady pre započítanie. Ilustračné príklady.