Úprava IFRS 3 Podnikové kombinácie ako výsledok projektu Zlepšenia IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Zmeny IFRS 3 prijaté Radou pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) v rámci projektu Zlepšenia IFRS (Improvements to IFRSs)sa týkajú úvodnej časti, úplného znenia štandardu, aplikačnej príručky, prílohy s vplyvom novelizácie IFRS 3 na iné IFRS, novelizácie základov pre závery IFRS 3 a novelizácie ilustratívnych príkladov.