Sociálne poistenie a mobilita pracovných síl - Kuchtová, Judita
Dopady v oblasti sociálneho zabezpečenia v prípade práce slovenských občanov v tretích krajinách, v EHP (Island, Nórsko, Lichtenštajnsko) a Švajčiarsku. Legislatívne zmeny vyplývajúce z nariadenia 883/2004. Ilustračné príklady.