Uplatňovanie princípov bolonského procesu na pedagogických fakultách v SR - Chuguryan, Simona, 1977-
Bolonský proces ako najvýznamnejšia a najrozsiahlejšia reforma vysokoškolského vzdelávania. Výskum zameraný na získanie informácií o implementáciach bolonského procesu do prípravy budúcich učiteľov v SR a vplyv na kvalitu vysokoškolského vzdelávania.