Medzinárodná letná škola jadrová energia v strednej Európe: energetická výzva - Kita, Pavol
V dňoch 12.7 - 18.7. 2010 zorganizovala Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s francúzskou vzdelávacou inštitúciou Institute Européene z Nice s podporou Francúzskeho veľvyslanectva v Slovenskej republike, druhý ročník letnej školy na tému, Jadrová energia v strednej Európe: energetická výzva.