Psychologické aspekty podnikavosti - Macková, Zdenka
Poznatky a prienik psychologických poznatkov do ekonómie s dôrazom na osobnosť podnikateľa. Podnikavosť ako vlastnosť alebo črta človeka respektíve podnikateľa. Pracovná a organizačná psychológia.