Prezentácia ako nástroj podpory podnikavosti v zinscenovaných podmienkach cvičnej firmy - Pasiar, Ladislav, 1984-
Príprava, štruktúra a realizácia prezentácie produktov jednotlivých podnikateľských subjektov. Dodržiavanie pravidiel a kritérií vplývajúcich na celkový efekt prezentácie. Podmienky a ich dodržiavanie na vyučovaní predmetu cvičná firma.