Menovopolitické operácie Európskej centrálnej banky a ich vplyv na peňažný trh eurozóny - Kostelný, Roman
Postavenie, úlohy a ciele ECB. Obchodovanie na peňažnom trhu eurozóny. Operácie na voľnom trhu. Automatické operácie. Likvidná potreba bankového sektora. Vývoj trhových úrokových sadzieb. Úpravy vo výkone operácií menovej politiky ECB a ich vplyv na obchodovanie na peňažnom trhu po vypuknutí finančnej krízy.