Medzinárodné regulačné štandardy v oblasti finančného trhu - Pénzeš, Peter
Charakteristika úlohy medzinárodných regionálnych zoskupení, medzinárodných finančných inštitúcií a združení orgánov dohľadu, ktorých regulačné štandardy zohrávajú úlohu pri formovaní záväzných predpisov právnej úpravy finančného trhu.