Environmentálna výchova a vzdelávanie pre trvalo udržateľný rozvoj vysokých škôl - Majerník, Milan
História a súčasný stav environmentálnej výchovy k TUR na Slovensku. Akčný program výchovy a vzdelávania k trvalo udržateľnému rozvoju na všetkých stupňoch škôl a systém celoživotného vzdelávania. Implementácia úloh AP do oblasti výchovy a vzdelávania.