Globalizace a její vlil na spotřebitele - Novotný, Josef
Všeobecná charakteristika globalizácie. Tri vývojové fázy globalizácie. Problémy globalizácie a ich dopad na spotrebiteľa. Globalizácia ekonomiky. Globalizácia kulrúry. Globalizácia životného prostredia. Nadnárodné spoločnosti. Možnosti ovplyvnenia negatívnych dopadov globalizácie.