Inštitucionálne zabezpečenie regulácie prirodzených monopolov v SR - Michalcová, Zuzana, 1984-
Monopol, čistý alebo prirodzený monopol. Regulované odvetvia - elektroenergetika, plynárenství, tepelná energetika a vodárenstvo, rozsah regulácie. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví. Rada pre reguláciu. Regulačná revízia.