<The> Role of Students in University Life: the Case of the University of Economics in Bratislava - Čaplánová, Anetta, 1967-
Podiel študentov na slovenskom vysokoškolskom vzdelávaní. Študentský parlament a zapojenie sa študentov do problémov vysokoškolského vzdelávania. Akademický senát. Úloha študentov na Ekonomickej univerzite (EU) v Bratislave. Jednotlivé fakulty EU v Bratislave. Legislatíva.