Individuálna účtovná závierka za rok 2010 v organizáciách štátnej správy a samosprávy - Majorová, Miriam
Definovanie účtovnej závierky podľa zákona o účtovníctve č. 431/2002. Zásady pre vedenie účtovníctva a zostavenie účtovnej závierky. Zmena účtovných zásad a účtovných metód. Ilustračné príklady.