Aktuálne problémy na ďalšie riešenie v účtovníctve ROPO a obcí - Kršeková, Marianna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Porovnanie riešenia vybraných problémov v zodpovedajúcich štandardoch IPSAS s ich riešením v platnej právnej úprave v Slovenskej republike.