Nezamestnanosť a hospodárska kríza - Kováčiková, Katarína
Hlavné príčiny nezamestnanosti. Formy nezamestnanosti. Rizikové skupiny nezamestnaných. Dôsledky nezamestnanosti. Riešenie nezamestnanosti v SR. Tomáš Baťa a jeho riešenia.