Riadenie dobrého mena podniku - Lukáč, Miroslav
Riadenie dobrého mena podniku z dvoch rôznych pohľadov - z pohľadu účtovníctva a ohodnocovania, z pohľadu manažmentu rizika. Výsledkom poškodenia dobrého mena podniku môže byť nielen finančná strata, ale aj zánik podniku. Význam dobrého mena podniku.