Ako prežiť interný audit - Milecová, Miroslava
Rozdiel medzi externým a interným auditom. Plánovanie auditu a auditná správa. Očakávania interného auditu a zabezpečenie nazávislosti auditu. Medzinárodné štandardy pre vykonávanie práce interného auditu.