Sistema obučenija ekonomičeskimi i juridičeskimi disciplinami v avstro-vengerskich vuzach vremeni Michaila Baludjanskogo - Dubovická, Lenka
Fragmenty zo života a diela Michaila Baluďanského - známeho pedagóga, právnika, zakladateľa a rektora prvej univerzity v Sankt Peterburgu a systém výučby ekonomických a právnych disciplín na kráľovských vysokých školách v období Rakúsko-Uhorska.