Ľudské zdroje a ich rozvoj - Genčanská, Natália
Význam vzdelávania v podniku. Prínosy, ktoré má vzdelávanie v podniku pre zamestnanca na jednej strane a pre podnik na druhej strane. Teoretické východiská, systém podnikového vzdelávania.