Ako budovať úspešný firemný blog - Škutková, Jana
Blogovanie ako nástroj na podporu obchodných kontaktov. Rýchle a autentické spojenie s cieľovou skupinou. Efektívny nástroj marketingovej komunikácie. Nové obchodné príležitosti a úspech blogu.