Reverzné procesy riadenia zásob pomocou simulácie diskrétnych udalostí - Domonkos, Tomáš
Podstata reverznej logistiky. Riadenie zásob a jeho procesy. Klasické a reverzné procesy riadenia zásob. Vymedzenie procesov riadenia zásob. Simulačný model reverzného procesu riadenia zásob.