Ako začať s podnikaním - Nosek, Jiří
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla zo seriálu článkov o podnikaní. Náklady a základ dane. SZČO a platitelia DPH. Porovnanie rozdielov a možností v uplatňovaní nákladov medzi zamestnancami a SZČO.