Rastový potenciál Slovenskej republiky z pohľadu neoklasickej ekonómie - Dujava, Daniel
Sollow-Swan model a jeho aplikácia na ekonomiku SR. Vývoj ekonomiky SR z pohľadu Sollow-Swan modelu. Prognóza vývoja ekonomiky SR, možnosti obnovy dynamiky SR - prognózované tempo rastu HDP.