Aplikácia kvality navrhovaním experimentov - Horníková, Adriana
Inžiniersko-matematická stratégia riešenia problému prístupom navrhovania experimentov. Kroková procedúra navrhovania experimentu. Vybrané princípy používané v navrhovaní experimentov.