PPP projekty verzus klasická zákazka - Hrašková, Dagmar
Legislatíva v oblasti PPP spolupráce. Úloha Ministerstva financií SR. Asociácia pre podporu PPP projektov. Formy PPP spolupráce. Charakteristika klasickej spolupráce a PPP spolupráce. Výhody a nevýhody PPP spolupráce. Výhody a nevýhody klasickej zákazky. Riziká PPP spolupráce. PPP spolupráca na Slovensku a v zahraničí. PPP spolupráca v Česku, Maďarsku, Poľsku a Francúzsku.