Podporte biznis pomocou koučingu - Kmecová, Denisa
Prínos koučingu a osobný rozvoj riadiacich pracovníkov prostredníctvom špecifickej formy biznis koučingu "executive coaching". Kľúčové aktivity vedenia spoločnosti. Predchádzanie a riešenie problémov.