Manažér ako Kouč - Šebestová, Ľubica
Dôvera a manažérska komunikácia ako predpoklad práce s ľuďmi. Delegovanie úloh podriadeným a spätná väzba. Zodpovednosť a kvalita výstupov tímovej práce. Koučing ako cesta riešenia problému a analýza situácií.