Reklasifikácia finančných nástrojov a ich vykazovanie v bilancii banky - Schwarzová, Mária
Reklasifikácia finančných aktív podľa IAS 39. Finančné aktíva oceňované reálnymi hodnotami vykazované cez výkaz ziskov a strát. Finančné aktíva oceňované reálnymi hodnotami vykazované vo vlastnom imaní. Finančné aktíva vo forme úverov a pohľadávok. Finančné aktíva držané do splatnosti.