Komparácia hospodárenia rozpočtových a príspevkových organizácií - Mráziková, Janka
Zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy (VS). Subjekty VS. Zriaďovateľ rozpočtovej alebo príspevkovej organizácie, zriaďovacia listina. Rozpočtová a príspevková organizácia. Finančný vzťah medzi zriaďovateľom a príspevkovou organizáciou.