Verejná akciová spoločnosť a jej reverzibilita po novom - Janáč, Viliam
Východiská prijatej novely Obchodného zákonníka. Zmeny vo vymedzení pojmu verejná akciová spoločnosť. Pôvodná a súčasná právna úprava. Opodstatnenosť ďalšieho používania legislatívnej skratky verejná akciová spoločnosť. Návrhy na zavedenie novej terminológie. K procesu a podmienkam transformácie verejnej akciovej spoločnosti na súkromnú akciovú spoločnosť.