Chránená dielňa a pracovisko - Čintala, Peter
Pôsobenie štátu v oblasti zamestnanosti. Zamestnávanie zdravotne postihnutých. Chránená dielňa a pracovisko. Postavenie chránenej dielne a pracoviska. Príspevok na zriadenie chránenej dielne alebo chráneného pracoviska. Podnikateľský zámer.