Zákon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia - zmeny - Kádek, Pavol
Zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia - predmet právnej úpravy. Ministerstvo zdravotníctva SR, Úrad verejného zdravotníctva SR - dôležité orgány v oblasti verejného zdravotníctva. Lekár - poskytovateľ zdravotnej starostlivosti. Pracovná zdravotná služba. Regionálne úrady verejného zdravotníctva.