Bytová politika - Hrašková, Dagmar
Koncepcia štátnej bytovej politiky. Ciele štátnej bytovej politiky. Zodpovednosť za zabezpečenie dôstojného bývania. Súkromný sektor a financovanie bývania. Neziskový sektor a rozvoj bývania. Financovanie bývania. Program rozvoja bývania. Vládny program zatepľovania. Hypotekárne úvery na financovanie bývania. Rozvoj bývania. Bývanie a Európska únia.