Cestovný ruch a jeho podpora - Kašiar, Ján
Prekážky rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Pôsobnosť subjektov a financovanie cestovného ruchu. Agentúra - príspevková organizácia zriadená ministerstvom za účelom prezentácie a propagácie Slovenska doma aj v zahraničí. Registrácia organizácií cestovného ruchu. Finančné zabezpečenie rozvoja cestovného ruchu. Dotácie a ich poskytovanie.